Single Blog Title

This is a single blog caption

INSCHRIJVINGEN PARKSTAD VOETBALDAG GEOPEND!

Ben jij een voetballer en wil jij techniektraining van de Europees kampioen? Of ben je een keeper die de uitdaging aandurft met de onbetwiste nummer één keeper van FC Groningen? Meld je je dan hieronder aan voor de activiteit die jij wilt. Wees er snel bij want VOL=VOL!!

TECHNIEKTRAININGEN VAN DE EUROPEES KAMPIOEN GERALD VANENBURG!
Wil jij techniektraining van de Europees kampioen, de Europacup 1 winnaar, 8-voudig Nederlands kampioen en 5-voudig bekerwinnaar? Wil je een nóg betere en technische voetballer worden? Wie kan het je beter leren dan de meester zelf: GERALD VANENBURG. Één van de meest technisch begaafde spelers die Nederland ooit heeft gekend zal op maandag 13 april om 09.45 uur het woord nemen en vervolgens i.s.m. Voetbalacademie Parkstad een clinic verzorgen! Klik HIER om je in te schrijven voor deze onvergetelijke ervaring!

KEEPERSTRAINING VAN DE JAREN ONBETWISTE NUMMER ÉÉN KEEPER VAN FC GRONINGEN EN VOORMALIG KEEPER VAN HET NEDERLANDS ELFTAL SERGIO PADT!
Durf jij de uitdaging aan met de eerste keeper van FC Groningen en het Nederlands Elftal SERGIO PADT? Op deze Parkstad Voetbaldag zal Sergio Padt i.s.m. Voetbalacademie Parkstad een uitdagende clinic organiseren voor de keepers die écht beter willen worden en een geweldige ervaring willen meemaken! Durf jij deze uitdaging aan? Schrijf je dan HIER in! Na afloop is er ook een mogelijkheid om vragen te stellen!