AdviesUnie is uw betrouwbare partner op het gebied van financiële dienstverlening in de breedste zin van het woord.

De insteek van AdviesUnie is de klant zo helder en duurzaam mogelijk te adviseren over alles op het gebied van financiële dienstverlening. Volledig op basis van maatwerk, waarbij het belang van de klant te allen tijde voorop staat. AdviesUnie is in staat volledig maatwerk te bieden vanwege volledige onafhankelijkheid en samenwerking met bijna alle banken en (verzekerings)maatschappijen. Al onze adviseurs zijn zo breed mogelijk gecertificeerd en wij werken volledig volgens de actuele richtlijnen van de wetgever.

Het team van AdviesUnie bestaat uit ervaren adviseurs en hypotheekacceptanten. Wij zijn klantgericht, gaan voor ultieme service en rusten niet totdat wij uw financiële zaken op orde hebben. Uiteraard geheel in de stijl die bij u past.

Bij SPORT 2000 Valkema Sport staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis en passie van de producten in huis, om je van optimaal advies te voorzien.

Klik hier op naar de website van Valkema Sport te gaan

Meubelspuiterij Scheper geeft uw meubels, keuken en gehele inrichting een nieuwe uitstraling. Laat u adviseren en inspireren door deze vakmensen over de talloze mogelijkheden die u kunnen worden geboden. 

In een interieur dient te worden geleefd, hierdoor is slijtage van meubelen een onvermijdelijk gevolg. Om toch zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw meubels worden door Meubelspuiterij Scheper uitsluitend producten van topkwaliteit gebruikt.

Wij van Tegelzetbedrijf Tolga Kuiper kunnen echt alles voor u betegelen. Of het nu gaat om een badkamer, keuken, toilet of (natuursteen)-woonkamervloer, Tolga Kuiper stelt u nooit teleur in vakwerk of gemaakte afspraken!
Met ruim 20 jaar ervaring hebben we aardig naam weten te maken in de particuliere sector! Naast particulieren weten ook gemeentes, aannemers, architecten en cruiseschip-rederijen de weg naar Tolga Kuiper te vinden.
Door onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende tegelklussen van zwembaden tot toiletvloertjes weten we inmiddels zeker dat we ook uw project met een verbluffend resultaat tot een perfecte einde zullen brengen.
Dus wilt u 100% kwaliteit en garantie? Mail dan voor een vrijblijvende offerte naar tolgakuiper@gmail.com of bel 0615048363

Het Molendrift team behoort landelijk tot een van de hoogst opgeleide en best presterende teams in de ambulante GGZ. De medewerkers zijn zonder uitzondering gekwalificeerd voor hun werk. Alle hulpverleners hebben een wetenschappelijke opleiding genoten. De meest ervaren krachten ondersteunen de andere medewerkers, waarbij ook het management een belangrijke rol houdt in de uitvoering van de hulpverlening. Organisatie en uitvoering staan op deze manier dicht bij elkaar. Bij Molendrift werken (februari 2017):

– 3 Toegepast psychologen
– 7 Psychologen NIP
– 19 Orthopedagogen
– 11 Orthopedagoog-Generalisten
– 3 Gezondheidszorg psychologen i.o.
– 8 Gezondheidszorg psychologen
– 1 GGZ arts
– 3 Klinisch psychologen
– 1 Kinder- en jeugdpsychiater

Daaronder bovendien 5 Cognitief Gedragstherapeuten, 4 Cognitief Gedragstherapeuten i.o., 2 EMDR therapeuten en 25 EMDR opgeleiden. 4 van de medewerkers zijn gepromoveerd in hun vakgebied en een van de medewerkers is universitair docent. Lees verder..

Autorijschool Kurt is dé leukste rijschool in Groningen e.o. Wij geven rijles aan leerlingen van jong tot oud! Voor de beste rijopleiding moet je dan ook bij Autorijschool Kurt zijn.

Kies je er voor om je rijlessen bij Autorijschool Kurt te volgen? Dan ben je gegarandeerd van een geslaagde rijopleiding. Je krijgt bij ons altijd rijles van een ervaren, gezellige rij-instructeur.