Privétraining: alles in het teken van jouw ontwikkeling

Voetbalacademie Parkstad biedt voor iedereen, ongeacht je leeftijd en het niveau waarop je speelt, privétrainingen aan. Of je nu een JO8 speler bent van een lokale amateurclub of een onder 19 speler bij een BVO, iedereen wil gericht, functioneel en uiteraard met plezier op het veld staan en in een zo optimaal mogelijk klimaat trainen!

Met privétraining kan iedereen zich optimaal ontwikkelen, met de juiste begeleiding binnen het juiste ontwikkelingsklimaat. De reden daarvoor is simpel. Als techniek niet functioneel wordt ontwikkelt, kun je als speler nooit de transfer naar de wedstrijd maken. Ook kostbare en goede hulpmiddelen zullen geen enkele meerwaarde hebben als ze niet op de juiste wijze worden benut, als een trainer geen oefeningen kan ontwikkelen die passen bij de behoeftes van de (individuele) spelers, of gekoppeld zijn aan de speelwijze en spelprincipes. Het ziet er dan van buitenaf mooi uit, maar het rendement is nihil. Onze privétrainingen zijn dan ook altijd voetbalspecifiek. Je wilt zo dicht mogelijk bij de wedstrijd komen anders kan een speler het nooit toepassen!


Small Group Training: train in kleine groepen!

Small Group Training –  Naast privétrainingen kan je ook de small group trainingen volgen. Dit zijn trainingen op maat voor 2, 3 óf 4 spelers. Het voordeel hiervan is niet alleen meer mogelijkheden tot “wedstrijd echte” oefenvormen, maar spelers kunnen ook tegen een voordeliger tarief trainen. Of je nu een JO8 speler bent van een lokale amateurclub of een onder 19 speler bij een BVO, iedereen wil gericht, functioneel en uiteraard met plezier op het veld staan en in een zo optimaal mogelijk klimaat trainen!

Tijdens deze trainingen gaan we veel dieper in op details om spelers individueel te helpen bij hun ontwikkeling. Naast onze eigen observaties nemen we ook de ontwikkelpunten mee die spelers meekrijgen van hun eigen team trainer. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er een win-win situatie ontstaat voor zowel speler als de club waar de spelers voor uitkomen.

Om spelers zo goed mogelijk te helpen bij hun ontwikkeling, trainen en analyseren we ook op een holistische manier. Dat wil zeggen dat we onder andere kijken naar en trainen op;

  • Functionele techniek
  • Coördinatie
  • Lenigheid
  • Uithoudingsvermogen
  • Snelheid
  • Kracht
  • Cognitieve vaardigheden
  • Spelintelligentie


Voor wie

Deelname is voor jongens en meisjes van 6 en ouder, zowel voor leden van een amateurclub als een BVO.

Prijs

Privétrainingen: in overleg


Trainingstijden en locatie

Tijden en locatie in overleg tot 3 trainingen per week!


Inschrijven

In overleg