Small Group Training

Individueel – Wil jij extra aandacht krijgen om individueel te werken aan jouw kwaliteiten en verbeterpunten? Dat kan bij Voetbalacademie Parkstad! Je traint een uur en je kunt zelf aangeven waar je aan wilt werken. De trainer zal ook kijken wat jou kan helpen om NOG beter te worden. We gaan 4 of 8 weken met je aan de slag. Na elke 4 weken krijg jij een klein rapport met daarin wat we hebben gedaan en wat er nog verbetert moet worden. Deze gaan we altijd even kort bespreken! In overleg kunnen we bepalen op welke dag en tijdstip we gaan trainen.

Small Group Training –  Naast privétrainingen kan je ook de small group trainingen volgen. Dit zijn trainingen op maat voor 2, 3 óf 4 spelers. Het voordeel hiervan is niet alleen meer mogelijkheden tot “wedstrijd echte” oefenvormen, maar spelers kunnen ook tegen een voordeliger tarief trainen. Of je nu een JO8 speler bent van een lokale amateurclub of een onder 19 speler bij een BVO, iedereen wil gericht, functioneel en uiteraard met plezier op het veld staan en in een zo optimaal mogelijk klimaat trainen!

Tijdens deze trainingen gaan we veel dieper in op details om spelers individueel te helpen bij hun ontwikkeling. Naast onze eigen observaties nemen we ook de ontwikkelpunten mee die spelers meekrijgen van hun eigen team trainer. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er een win-win situatie ontstaat voor zowel speler als de club waar de spelers voor uitkomen.

Om spelers zo goed mogelijk te helpen bij hun ontwikkeling, trainen en analyseren we ook op een holistische manier. Dat wil zeggen dat we onder andere kijken naar en trainen op;

  • Functionele techniek
  • Coördinatie
  • Lenigheid
  • Uithoudingsvermogen
  • Snelheid
  • Kracht
  • Cognitieve vaardigheden
  • Spelintelligentie


Groepen

Voor een Small Group Training hanteren we een groep van tót maximaal 4 spelers. Je kunt er dus ook voor kiezen om 1 op 1 te trainen. Uiteraard kan je in overleg ook deelnemen met een vriend, vriendin of andere teamgenoten.

Voor wie

Deelname is voor jongens en meisjes van 6 en ouder, zowel voor leden van een amateurclub als een BVO.

Prijs

Spelers 5 trainingen 7 trainingen
1 € 25,00 € 23,00
2 € 23,00 € 21,00
3 € 21,00 € 19,00
4 € 18,00 € 17,00

Prijzen zijn per training per speler bij het opgegeven aantal spelers. Voorbeeld: als je je opgeeft voor 7 trainingen in een groep van 4 spelers is de prijs voor één training per speler €17,00 en voor de 7 trainingen totaal €119,00 per speler.


Trainingstijden en locatie

Tijden en locatie in overleg tot 3 trainingen per week!


Inschrijven

Zou je je willen inschrijven? Dat kan direct online. Er geldt wel: vol = vol.

Let op: door je in te schrijven ga je akkoord met onze deelname voorwaarden.