Talents Advanced Group / Talents Pro Group

Bij Voetbalacademie Parkstad staan de trainingsmodules in het teken van performance, techniek, spelinzicht, zelfvertrouwen en veel persoonlijke aandacht. Hierbij krijgen de jongens en meiden de mogelijkheid om elke zondagochtend vijf kwartier gericht te trainen. Spelers uit de brede regio, in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar, zijn welkom om deel te nemen.

Lees hier over de inhoud en het doel van de trainingen. Tijdens de trainingen wordt er gericht getraind en is er veel persoonlijke aandacht voor alle deelneemsters, omdat een trainer met kleine groepen aan de slag gaat. Een module bestaat uit een totaal van tien voetbaltrainingen, waarbij de deelneemsters worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Doel is om drie trainingen per cyclus een andere sport bij een andere vereniging te beoefenen waarbij de nadruk zal liggen op de raakvlakken met het voetbal.

Voetbalacademie Parkstad is erop gericht om voetballers te ontwikkelen. Daarbij hebben ze mede als doel om de spelers uiteindelijk klaar te stomen om zich aan te sluiten op het hoogste voetbalniveau in de regio. Een onderdeel hiervan is “Parkstad Talents” en “Future Girls Talent” . Voornemen is om, met een selectieteam, deel te nemen aan toernooien en het spelen van wedstrijden tegen andere teams.

Lijkt het jou ook wel wat om samen met andere meiden op het veld te werken aan je Performance en Techniek? Je kunt je hier aanmelden voor de eerstvolgende module.