Clinics bij verenigingen

Een leuke clinic bij uw club tijdens een jubileum jaar of als extra voetbalactiviteit voor uw jeugdleden verzorgd door de techniekspecialisten van Voetbalacademie Parkstad. Ook kunnen wij een Voetbal Parkstaddag, toernooi of trainingsdag organiseren. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden!

Clinics op scholen

Voor scholen hebben wij een bijzonder programma gemaakt. In groepen van max. 70 kinderen zijn er mogelijkheden tot het volgen van een techniekclinic in combinatie met leuke voetbalspellen. Onze techniektrainers zullen de kinderen een aantal nieuwe technieken aanleren die spelers kunnen toepassen in diverse wedstrijdvormen. Ook zullen we tijdens de clinic een tweetal voetbalspellen spelen waarbij de deelnemers ook nog een leuke beker kunnen winnen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een clinic en wij passen ons graag aan naar de wensen van de school. Grotere groepen, sportdag of een schooltoernooi behoren tot de verschillende mogelijkheden.

Team clinics

De teamtrainingen zullen bestaan uit een mix van visies. Het grootste gedeelte zal bestaan uit de techniektrainingen volgens de Wiel Coerver methode.

  • Aanleren en verbeteren van de individuele technieken zoals:
  • basisbewegingen, balgevoel, snel voetenwerk aan de bal.
  • richtingsveranderingen, kappen en draaien.
  • passeer- en schijnbewegingen.

De technieken uiteindelijk toepassen in onze unieke 1 tegen 1 wedstrijdvormen waarbij de technieken onder druk van een tegenstander moeten worden toegepast. Ook zullen wij uw voetbalproblemen oplossen vanuit de technische en tactische vaardigheden binnen een teamtraining en coachen in verschillende wedstrijdvormen.

Voetbalfeestjes

Voetbalacademie Parkstad organiseert ook kinder(voetbal)feestjes. In samenspraak met u maken we op maat een schitterende voetbaldag. Denk hieraan aan bijvoorbeeld een afgemeten training met diverse fun voetbalfacetten. De winnaar van de verschillende voetbalspelletjes en de jarige gaan uiteraard niet met lege handen naar huis. We ruimen voldoende tijd in voor het uitpakken van cadeautjes, eten en drinken en eventuele andere wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het houden van een voetbalquiz of het bekijken van een voetbalfilm. Wij komen met het materiaal op locatie en zullen proberen een geschikt voetbalterrein in uw omgeving te vinden.

Bel met Ferdi Görgülü 06 454 900 76 of mail naar info@voetbalacademieparkstad.nl