Cursussen Voetbalacademie Parkstad

Meld je aan, zet een goede stap in je ontwikkeling én maak het verschil!

Onze cursussen zijn toegankelijk voor alle jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar, het maakt hierbij niet uit of deze lid is van een vereniging. In ons agenda kan je de actuele activiteiten volgen en in de gaten houden. Klik hier voor de agenda.

Hieronder vindt u een overzicht van de kosten voor de verschillende cursussen.


Prijzen

 

Prijs veldcursussen

Als je wél in het bezit bent van het kledingpakket

Prijs voorjaarscursus 10 trainingen : € 100,– per deelnemer indien lid van Veendam 1894 

Prijs voorjaarscursus 10 trainingen : € 120,– per deelnemer indien géén lid van Veendam 1894 

Indien je eerder hebt deelgenomen hoef je uiteraard niet weer een kledingpakket aan te schaffen! Je hoeft dan alleen maar de deelnamekosten te voldoen.

Als je niet in het bezit bent van het kledingpakket betaal je éénmalig €30 voor een pakket bestaande uit een, met initialen gepersonaliseerde, trainingspak t.w.v. €60,- (aangeboden door Adviesunie) van de merk Hummel en een trainingstenue t.w.v. €50,- (aangeboden door Bakker de rappe schoenlapper te Winschoten)

Let op vol = vol.

Schrijf je snel in en voorkom dat je op de reservelijst komt!

 

Prijs zaalcurssen

Klik hier voor meer informatie over onze zaalcursussen

 

Speciale aanbiedingen

Vriendenkorting

Zorg je dat je vriendje of vriendinnetje lid van onze voetbalschool wordt? Dan krijg je van ons per vriendje € 10,– korting.

Voorwaarde is wel dat dit vriendje nog niet eerder een cursus bij Voetbalschool Parkstad heeft gevolgd en zich inschrijft voor een cursus van minimaal tien trainingen.

Graag bij opmerkingen aangeven wanneer je gebruik wenst te maken van deze speciale aanbieding en wie het door jou opgegeven vriendje is (voor- en achternaam).


Familiekorting

Inschrijving van een tweede kind uit hetzelfde gezin geeft recht op een korting van  € 10,–. Graag bij opmerkingen aangeven wanneer je gebruik wenst te maken van deze speciale aanbieding.

Klik hier om je in te schrijven.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten en zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.