Cursussen Voetbalacademie Parkstad

Meld je aan, zet een goede stap in je ontwikkeling én maak het verschil!

De Voorjaarscursus 2022 is toegankelijk voor alle jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar, het maakt hierbij niet uit of deze lid is van een vereniging.

De kosten voor de Voorjaarscursus 2022

  • Indien je voor het eerst deelneemt en niet in het bezit bent van een kledingpakket, dient er eenmalig een kledingpakket besteld te worden aangeboden door Adviesunie en een trainingstenue aangeboden door TweeVier.
  • De kosten worden per cyclus bekendgemaakt

 

De Skillz and Drillz 2022 is toegankelijk voor alle jongens en meisjes van 4, 5 of 6 jaar, het maakt hierbij niet uit of deze lid is van een vereniging.

De kosten voor de Skillz and Drillz 2022

  • Indien je voor het eerst deelneemt en niet in het bezit bent van een kledingpakket, dient er eenmalig een kledingpakket besteld te worden aangeboden door Adviesunie en een trainingstenue aangeboden door TweeVier.
  • De kosten worden per cyclus bekendgemaakt

In ons agenda kan je de actuele activiteiten volgen en in de gaten houden. Klik hier voor de agenda.

Bij Voetbalacademie Parkstad loopt iedereen er gelijk bij ongeacht bij welk vereniging of team je speelt.

 

Speciale aanbiedingen

Vriendenkorting

Zorg je dat je vriendje of vriendinnetje lid van onze voetbalschool wordt? Dan krijg je van ons per vriendje € 10,– korting.

Voorwaarde is wel dat dit vriendje nog niet eerder een cursus bij Voetbalschool Parkstad heeft gevolgd en zich inschrijft voor een cursus van minimaal tien trainingen.

Graag bij opmerkingen aangeven wanneer je gebruik wenst te maken van deze speciale aanbieding en wie het door jou opgegeven vriendje is (voor- en achternaam).


Familiekorting

Inschrijving van een tweede kind uit hetzelfde gezin geeft recht op een korting van  € 10,–. Graag bij opmerkingen aangeven wanneer je gebruik wenst te maken van deze speciale aanbieding.

Klik hier om je in te schrijven.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten en zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.