Met trots presenteren wij GERALD VANENBURG

Met trots presenteren wij de Europees kampioen, de Europacup 1 winnaar, 8-voudig Nederlands kampioen en de 5-voudig bekerwinnaar! Wil je een nog betere en technische voetballer worden? Wie kan het je beter leren dan DE MEESTER zelf: GERALD VANENBURG.

Één van de meest technisch begaafde spelers die Nederland ooit heeft gekend gaat i.s.m. FC Emmen speler Ferhat Gorgulu(*) en de trainers van Voetbalacademie Parkstad techniektraining geven in Veendam. Dit is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar.

De clinic zal plaatsvinden op zondag 23 augustus 2020 op het sportcomplex “De Langeleegte” in Veendam. Je kunt je HIER inschrijven. Deelnamekosten zijn €7,50.

Het programma:

09.45 – 09.55   Openingswoord Vanenburg / Sergio Padt / Team Parkstad
10.00 – 11.10   Training Talentengroep
11.10 – 11.45   Vragen stellen/ Fotomoment Talentengroep
11.45 – 12.55   Training Topgroep
12.55 – 13.30   Vragen stellen/ Fotomoment Topgroep
13.30 uur        Afsluiting / Einde

De Johan Cruijff uit Sterrenwijk

Ieder balcontact, iedere passeerbeweging, iedere pass en zelfs zijn gortdroge, maar glasheldere uitspraken maken Vanenburg voor de vele voetballiefhebbers de Cruijff van Sterrenwijk. De beelden die gedurende de documentaires langskomen, met fragmenten waarin Vanenburg iedere keer weer zijn ongekende talent laat zien, zijn een genot voor het oog. Of hij nu een balletje trapt met de jeugd van Ajax of de show stal in de Meer, bij ieder fragment raak je een beetje meer verliefd op de voetballer Vanenburg. Een Vanenburg van toen had zeker niet misstaan in het hedendaagse tiki-taka voetbal van Barcelona.

Van straat tot stadion

Voor de gene die nog niet zijn overtuigd en die nog niet het hart hebben verloren aan de voetballer Vanenburg. Hier de link naar de documentaire ‘Van straat tot stadion”. Een must-see voor iedere voetballiefhebber!

Inschrijven

Let op: door je in te schrijven ga je akkoord met onze deelname voorwaarden.

Je kunt je HIER inschrijven.

*Ferhat Gorgulu is een speler die onder contract staat bij FC Emmen. De intentie is uitgesproken om er persoonlijk bij te zijn echter is de duur afhankelijk van de activiteiten van zijn club waarvan het programma op dit moment nog niet bekend is.