Met trots presenteren wij GERALD VANENBURG

Met trots presenteren Voetbalacademie Parkstad samen met hoofdsponsor Adviesunie de Europees kampioen, de Europacup 1 winnaar, 8-voudig Nederlands kampioen en 5-voudig bekerwinnaar, om maar een aantal van zijn gewonnen prijzen op te noemen! Wil je een nog betere en technische voetballer worden? Wie kan het je beter leren dan DE MEESTER zelf: GERALD VANENBURG.

Één van de meest technisch begaafde spelers die Nederland ooit heeft gekend gaat i.s.m. Voetbalacademie Parkstad techniektraining geven in Veendam. Dit is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

De clinic zal plaatsvinden op zondag 3 maart 2019 op het sportcomplex “De Langeleegte” in Veendam.

Het programma:

09.45 – 10.00   Openingswoord Vanenburg / Team Parkstad
10.15 – 11.30   Training Talentengroep
11.30 – 11.45   Break / Einde Talentengroep
11.45 – 13.00   Training Gevorderdengroep
13.00 – 13.15   Break / Einde Gevorderdengroep
13.15 – 14.30   Training Topgroep
14.30 – 14.45   Break / Einde Gevorderdengroep
15.00 uur         Afsluiting / Einde

De Johan Cruijff uit Sterrenwijk

Ieder balcontact, iedere passeerbeweging, iedere pass en zelfs zijn gortdroge, maar glasheldere uitspraken maken Vanenburg voor de vele voetballiefhebbers de Cruijff van Sterrenwijk. De beelden die gedurende de documentaires langskomen, met fragmenten waarin Vanenburg iedere keer weer zijn ongekende talent laat zien, zijn een genot voor het oog. Of hij nu een balletje trapt met de jeugd van Ajax of de show stal in de Meer, bij ieder fragment raak je een beetje meer verliefd op de voetballer Vanenburg. Een Vanenburg van toen had zeker niet misstaan in het hedendaagse tiki-taka voetbal van Barcelona.

Van straat tot stadion

Voor de gene die nog niet zijn overtuigd en die nog niet het hart hebben verloren aan de voetballer Vanenburg. Hier de link naar de documentaire ‘Van straat tot stadion”. Een must-see voor iedere voetballiefhebber!

Inschrijven

Het is helaas niet meer mogelijk om je voor deze clinic in te schrijven.

Let op: door je in te schrijven ga je akkoord met onze deelname voorwaarden.

*Voorwaarde deelname voor €5 (het “lid” zijn) is dat de lid in het bezit is van een kledingpakket en deze tijdens de clinic draagt.