Single Blog Title

This is a single blog caption

START NAJAAR MODULE 2023 – BOYS & GIRLS – TECHNIEK EN PERFORMANCE

Op zondag 3 september gaat de Techniek en Performance Najaar 2023 van start met een training op het sportcomplex Leer- en Sportpark de Langeleegte in Veendam!

Dit nieuwe Parkstad concept is UNIEK en zal bestaan uit:

  • Er wordt gericht getraind op “TECHNIEK & PERFORMANCE”. De cyclus zal bestaan uit tien trainingen waarvan minstens zeven trainingen zullen bestaan uit veldtrainingen, waarbij er specifiek getraind zal worden op techniek en performance. Daarnaast zullen drie trainingen bestaan uit het beoefenen van een ander sport. Hierbij zal uiteraard het aspect liggen op de raakvlakken van het voetbal.
  • FUTURE GIRLS – Er zal (bij voldoende aanmeldingen voor deze groep) een nieuwe en aparte meidengroep gevormd worden. Deze meiden zullen dan trainen samen met andere meiden van andere teams/verenigingen
  • SELECTIETEAM – PARKSTAD TALENTS & FUTURE GIRLS –  Met de selectieteam “Parkstad Talents” en “Parkstad Future Girls” zullen er wedstrijden en toernooien worden gespeeld tegen andere teams in de regio. Dit zal op basis van selectie plaatsvinden. Aanmelden hiervoor is niet mogelijk.

Lees hier meer over onze trainingen

Parkstad Academie is gericht op jongens en meiden in de leeftijd van 5 tot 17 jaar. Naast leden van de verenigingen mogen ook niet-leden met de Academie meedoen. Op deze manier kunnen vrienden, vriendinnen en sportliefhebbers zelf ervaren hoe leuk is het is om te voetballen. Enige voorwaarde is om je vooraf aan te melden, zodat de Academie een goed beeld krijgt van het aantal deelnemers. De trainingen worden geleid door gediplomeerde/ervaren/enthousiaste trainers.