VOORJAAR 2023 – TECHNIEK EN PERFORMANCE – 12 MAART2023

Meld je aan, zet een goede stap in je ontwikkeling én maak het verschil!. De voorjaarsmodule is toegankelijk voor alle jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar. U kunt inschrijven door dit formulier in te vullen.

Hieronder vindt u een overzicht van de kosten voor deze module .

 

 

 

 

SPONSORACTIE‼️ 

Voetbalacademie Parkstad gaat volledig in het nieuw! Nieuwe look and feel, nieuwe merk kleding (Robey), selectieprocedure en het beoefenen van andere sporten met nadruk op raakvlakken met voetbal!

LET OP: De eerste 20 nieuwe deelnemers die zich aanmelden voor de Module Voorjaar 2023 ontvangen een gratis complete kledingpakket! Hiervoor bieden onze sponsoren de onderstaande actie aan: “Meld je aan voor onze Module Voorjaar 2023 en ontvang je kledingpakket van het merk Robey (Trainingstop, lange broek, shirt, sokken, short) gratis! Betaal enkel de deelnamekosten 10 trainingen, inclusief kledingpakket voor slechts €110,-” Deze prijs is dus inclusief een, met initialen gepersonaliseerde, trainingspak t.w.v. €80,- (aangeboden door Adviesunie) van het merk Robey en een trainingstenue t.w.v. €50,- (aangeboden door NN Reclame)”

TIJDELIJKE ACTIE MIXGROEP – De actie voor de aantallen van de mixgroepen is gepasseerd. Deelname is nog wel mogelijk. Neem contact op via info@voetbalacademieparkstad.nl

TIJDELIJKE ACTIE GIRLS! – Voor de eerstvolgende 20 nieuwe deelneemsters: Module Voorjaar 2023 : € 110,– per deelneemster inclusief kledingpakket! Actie geldig zolang de actie op deze pagina is weergegeven(!)

LET OP: VOL = VOL!

Indien je eerder hebt deelgenomen hoef je uiteraard niet weer een kledingpakket aan te schaffen! Je hoeft dan alleen maar de deelnamekosten te voldoen.
Wil je ook de nieuwe set bestellen? Dat kan met korting! Bestaande deelnemers kunnen inclusief nieuwe kledingpakket deelnemen voor € 135,– (ook tijdelijk voor de eerste 10 aanmeldingen)

Deze prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door de sponsoren “Adviesunie” en “NN Reclame”.

Schrijf je snel in en voorkom dat je op de reservelijst komt!


Speciale aanbiedingen

Vriendenkorting

Zorg je dat je vriendje of vriendinnetje lid van onze voetbalschool wordt? Dan krijg je van ons per vriendje € 10,– korting.

Voorwaarde is wel dat dit vriendje nog niet eerder een cursus bij Voetbalschool Parkstad heeft gevolgd en zich inschrijft voor een cursus van minimaal tien trainingen.

Graag bij opmerkingen aangeven wanneer je gebruik wenst te maken van deze speciale aanbieding en wie het door jou opgegeven vriendje is (voor- en achternaam).


Familiekorting

Inschrijving van een tweede kind uit hetzelfde gezin geeft recht op een korting van  € 10,–. Graag bij opmerkingen aangeven wanneer je gebruik wenst te maken van deze speciale aanbieding.

Klik hier om je in te schrijven.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten en zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.