Laatste training 3 juni
De tijd gaat snel en we naderen alweer het einde van de Voorjaarscursus 2018. Zondag 3 juni is de laatste training van deze cyclus, wat we dan ook op een leuke manier willen afsluiten. De talenten hebben zich bij ons aangemeld om te trainen. Dit gaan we de laatste training ook zeker doen, maar met als aanvulling dat er ook een ouder of een vriend(-in) mee mag doen. De training vindt plaats op het kunstgrasveld waar we de gehele cursus hebben getraind.

In overleg met de trainers hebben we, gezien de grootte van de groepen en om het beheersbaar en overzichtelijk te houden, besloten om de leden te vragen maximaal 1 speler mee te nemen. Dit kan een ouder, verzorger of een vriend(in) zijn. Mochten jullie als ouder de kinderen meer hebben toegezegd (na onze speech) overleg dit a.u.b. a.s. zondag met één van de trainers, omdat we teleurstelling bij de kinderen willen voorkomen. Het verzoek is om z.s.m.  het formulier hieronder in te vullen, zodat wij alvast rekening kunnen houden met de indeling en het programma.

Naam Lid (*)

Wie neem je mee (*)
ouder/verzorgervriend(-in)broer/zus/oom/tante/anders

Naam van diegene die je wilt meenemen (*)

Opmerkingen/Voorstellen/Bijzonderheden

 

Ruim 200 talenten! 
Het was voor Voetbalacademie Parkstad wederom een mooie cyclus met een groot aantal (nieuwe) leergierige talenten waaraan we onze uiterste best hebben gedaan om een steentje bij te dragen aan hun ontwikkeling(!). In het afgelopen seizoen hebben we namens Voetbalacademie Parkstad ruim 200 talenten mogen trainen! Een mooie periode en aantal waar we trots op kunnen en mogen zijn! Uiteraard zijn wij elke training aan het evalueren om in volgende trainingen en de volgende cyclussen (nog) meer aandacht te besteden aan de verbeterpunten en het nog leuker en leerzamer te maken voor onze leden.

Elk kind heeft talent, op zijn/haar eigen niveau
Wij als Voetbalacademie Parkstad zijn er om kinderen op te leiden, beter te maken en te ondersteunen. Deze ontwikkeling moet gepaard gaan met plezier, dat is volgens ons het belangrijkste ingrediënt! We hebben altijd een bewuste opbouw in onze trainingen en deze lijn zullen we dan ook voortzetten in de vervolgcursussen. Ieder kind wordt op zijn eigen manier benaderd. De talenten die iets verder zijn in hun ontwikkeling worden nóg meer gaan uitgedaagd, de talenten die iets meer herhaling nodig hebben krijgen deze mogelijkheden toegereikt met veel persoonlijke aandacht.

Zonder enige verplichting inschrijven!
De volgende cursus zal zijn de “Najaarscursus 2018”. Het lijkt nog ver weg maar uit ervaring kunnen we zeggen dat onze groepen ruim van te voren voor een groot deel dan al zijn bepaald. We hebben onze voorinschrijving voor de “Najaarscursus 2018” vanaf vandaag geopend en onze bestaande leden kunnen zich van te voren zonder enige verplichtingen alvast inschrijven!

Deze inschrijving is vrijblijvend met als doel om de huidige leden voorrang te verlenen bij de inschrijving. Op het moment dat de definitieve startdata van de cursus wordt gecommuniceerd via onze Facebookpagina én via deze website krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je je inschrijving definitief wilt maken. Mocht je willen afzien van de inschrijving dan kan je dat op dat moment ook aangeven zonder enige verplichtingen! Zo krijgen wij als Voetbalacademie Parkstad ook de ideale mogelijkheid om een nog passender programma te maken met nieuwe uitdagingen en nieuwe vriendjes! Wij kijken er in ieder geval nu al naar uit! Je kunt je hier voorinschrijven