Privétraining: alles in het teken van jouw ontwikkeling

Voetbalacademie Parkstad biedt voor iedereen, ongeacht je leeftijd en het niveau waarop je speelt, privétrainingen aan. Of je nu een JO8 speler bent van een lokale amateurclub of een onder 19 speler bij een BVO, iedereen wil gericht, functioneel en uiteraard met plezier op het veld staan en in een zo optimaal mogelijk klimaat trainen!

Met privétraining kan iedereen zich optimaal ontwikkelen, met de juiste begeleiding binnen het juiste ontwikkelingsklimaat. De reden daarvoor is simpel. Als techniek niet functioneel wordt ontwikkelt, kun je als speler nooit de transfer naar de wedstrijd maken. Ook kostbare en goede hulpmiddelen zullen geen enkele meerwaarde hebben als ze niet op de juiste wijze worden benut, als een trainer geen oefeningen kan ontwikkelen die passen bij de behoeftes van de (individuele) spelers, of gekoppeld zijn aan de speelwijze en spelprincipes. Het ziet er dan van buitenaf mooi uit, maar het rendement is nihil. Onze privétrainingen zijn dan ook altijd voetbalspecifiek. Je wilt zo dicht mogelijk bij de wedstrijd komen anders kan een speler het nooit toepassen!

Om spelers zo goed mogelijk te helpen bij hun ontwikkeling, trainen en analyseren we ook op een holistische manier. Dat wil zeggen dat we onder andere kijken naar en trainen op;

  • Functionele techniek
  • Coördinatie
  • Lenigheid
  • Uithoudingsvermogen
  • Snelheid
  • Kracht
  • Cognitieve vaardigheden
  • Spelintelligentie


Groepen

Je kunt ervoor kiezen om 1 op 1 te trainen of te kiezen voor een kleine groep van maximaal 4 spelers per training. Kijk hier voor meer informatie over de Small Group Trainingen. Uiteraard kan je in overleg ook deelnemen met een vriend of vriendin.

Voor wie

Deelname is voor jongens en meisjes van 6 en ouder, zowel voor leden van een amateurclub als een BVO.

Prijzen

Prijzen zijn in overleg afhankelijk van het doel, duur, locatie en tijden van de trainingen. Voor meer informatie kan je contact opnemen via onze email: info@voetbalacademieparkstad.nl of via telefoonnummer: 06-45490076.


Trainingstijden en locatie

Tijden en locatie in overleg tot 3 trainingen per week!


Inschrijven

Zou je je willen inschrijven? Dat kan direct online. Er geldt wel: vol = vol.

Let op: door je in te schrijven ga je akkoord met onze deelname voorwaarden.