Aanmelden PARKSTAD FIFATOERNOOI 13 April 2020

Durf jij je vrienden uit te dagen of te gamen tegen andere topgamers in de regio in het bijzijn van pro FIFA eSporter ALI RIZA AYGUN*? Vind je het geweldig om op grote schermen een FIFA toernooi af te werken opgezet door Bundled die hier wereldwijde ervaring in heeft? Dan hebben we geweldig nieuws!

Je kunt je nu inschrijven voor het PARKSTAD FIFA 2020 toernooi met GEWELDIGE PRIJZEN voor de nummer 1, 2 en 3. Deze zal worden gehouden op 13 april 2020 van 14.00 tot 17.00 uur in de kantine van Veendam 1894. Het betreft een open toernooi, dus ook niet-leden mogen zich inschrijven. Inschrijving via het formulier hieronder is verplicht. Inschrijvingskosten zijn €5,00 p.p. en kunnen bij binnenkomst op de dag zelf voldaan worden! Gezien het tijdstip dat het toernooi eindigt, hebben wij de voorkeur voor alle leeftijden. Doe mee en daag je vrienden/vriendinnen/familie uit om ook mee te doen!

Let op: Aanmelden via dit formulier en betalen bij binnenkomst op de dag zelf!
Door op "Verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze kunt u hier vinden.

*Ali Riza Aygun is een eSporter die op dit moment onder contract staat bij een eredivisieclub. De intentie is uitgesproken om deze dag persoonlijk aanwezig te zijn echter is dit mede afhankelijk van zijn speelprogramma welke bij schrijven nog niet bekend is.